Кондитерські торговельні стелажі
У підвищенні ефективності продажів кондитерських виробів важливу роль грає грамотна презентація товару. Продукція повинна привертати погляд, отже її необхідно правильно піднести покупцю. Сучасні кондитерські торговельні стелажі – потрібне обладнання. Це спеціальне торгове обладнання, розроблене під групу кондитерських товарів. Придбати стелаж в Україні для кондитерських виробів високої якості з урахуванням розмірних особливостей торгової точки та відповідно до її стильового оформлення ви можете у нашому інтернет-магазині.
Застосування
Кондитерські торговельні стелажі призначені для викладення та експозиції різних видів солодощів. Ідеальний варіант для облаштування магазинів та супермаркетів із системою самообслуговування. Вони забезпечують вільний, зручний доступ до солодких виробів та створюють необхідні умови для збереження презентабельного зовнішнього вигляду продукції. Таке спеціальне обладнання дозволяє зручно та ергономічно розкласти:
- розсипний вид кондитерської продукції - цукерки, печиво;
- плитки шоколаду, різні види батончиків та коробки цукерок;
- торти, пиріжки та тістечка;
- розфасовані пряники, печиво, вафлі, зефір, мармелад та інші солодощі.
Різновиди
Замовити стелаж під кондитерські вироби можна у компанії Tdesign. Клієнт вказує необхідну комплектацію стелажу та оформлення кольорів. Фахівці розроблять нову конструкцію або виконують модернізацію моделі, що вже випускається.
Сучасні кондитерські торговельні стелажі виробляють у різних конструктивних виконаннях:
- Полиці під кутом із скляними обмежувачами. Розміри осередків змінюються за рахунок покрокової зміни відстаней між перегородками. На такі полички зручно викладати товар, вони надають збільшену оглядовість продукції.
- Багатоярусні полички з осередками невеликих розмірів.
- Похилі полиці-короба облаштовані спеціальними бортиками, які перешкоджають висипанню вагових печива, вафель та цукерок.
- Вітринного типу із захисним екраном зі скла.
Кондитерський стелаж часто оснащують підсвічуванням та дзеркальним фризом. Такі рішення дозволяють виділити продукцію та додатково привернути увагу покупців.
Матеріали, що застосовуються для виготовлення
Необхідно мати на увазі, що на кондитерський торговий стелаж, ціна істотно відрізнятиметься в залежності від обраного виду матеріалу.
- Натуральне дерево – найбільш екологічно безпечний матеріал. Конструкції надійні та міцні. Нестача – висока ціна.
- ДСП – бюджетне рішення.
- Скляні, виготовлені з багатошарового скла та оргскла – прозорі полиці, кришки та обмежувачі. Забезпечують хорошу оглядовість товару.
- Комбіновані моделі – виконані із застосуванням різних матеріалів. Найбільш поширений варіант конструкцій: металевий каркас з полицями із пластику, скла або оргскла.
Через сайт компанії «tdesign» ви можете підібрати та купити стелаж під кондитерську продукцію за оптимальною ціною, стильною та якісною.